Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 19. 00:00, vasárnap | Helyi

Győri Dj lány a világverseny döntőjében

Győri Dj lány a világverseny döntőjében

Yamina lett a budapesti NYDJAY by NEW YORKER elődöntőjének győztese.

Illés Viktória, azaz Yamina nyerte az NYDJAY by NEW YORKER nemzetközi DJ verseny Budapesti elődöntőjét. A fiatal DJ két magyar, és egy lengyel lemezlovast győzött le szombat este, de legközelebb az európai döntőben kell bizonyítania, hogy elnyerje a verseny fődíját: egy szerződést a Fedde Le Grand-ot, Axwell-t és Tujamo-t is képviselő sushi3000 nevű booking irodától.
A legjobb ütemek, a legkeményebb ritmusok, a legjobb hangzás és egy varázslatos közönség: szombaton, február 11-én a neves NYDJAY by NEW YORKER európai turnéja elérkezett soron következő állomásához az Akvárium Klubba. Az est házigazdája és sztárfellépője, a spanyol DJ Danny Avila mellett a már közismert magyar DJ Edo Denova és Bárány Attila pörgette fel a közönséget,
miután a négy versenyző hátborzongató csatát vívott a lemezjátszók mögött.
“Micsoda eszméletlen este volt az Akvárium Klubban! Dj Yamina egy rendkívüli szettet hozott és a begipszelt bokája ellenére simán meggyőzött minket a lenyűgöző és energikus fellépésével” – nyilatkozta az NYDJAY zsűritagja, Ulee, a német ügynökség, a Sushi 3000 képviselője. A 25 éves Illés Viktória Győrben született, és három éve állt életében először Dj pult mögé. Világ életében nagy zenegyűjtő volt, de soha nem gondolt arra, hogy Dj ként építse a karrierjét. 2014
júniusában Dj-zett először, de 2016-ban már a két legnagyobb hazai fesztiválon is játszhatott. Nincsenek nagyratörő vágyai, mindig közeli célokat tűzött ki maga elé. A következő hónapokban szeretne egy saját számot készíteni, amit elvihet magával az NYDJAY döntőjére is. A fiatal DJ a versenysorozat záróeseményén bizonyíthat legközelebb egy fergeteges finálén, ahol
Európai legjobb lemezlovasaival kell összemérnie tehetségét. Addigis a NEW YORKER még 2 nagy show-val készül a híres neves európai klubbokban, a zürichi Komplex 457 illetve a zágrábi Aquariusban. A utolsó két döntőst ezeken a helyszíneken fogják kihirdetni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.