Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Július 22. 08:02, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp július 23-tól

Heti horoszkóp július 23-tól

Lássuk mit ígérnek a csillagok erre a hétre:

Kos:

Az lenne a legjobb, ha az anyagi helyezted tabu téma lenne, mert az életnek ezen a területén olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt még egy kipróbált, régi barátság is kútba eshet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak akár egészségi gondja támadhat. A héten a titkok is főszerephez juthatnak, amelyek kipattanása miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz.

Bika:
Még az is lehet, hogy családtag miatt nehezedhetnek nagyobb terhek a válladra. Előfordulhat, hogy miatta kell többet dolgoznod, vagy olyan döntést meghozni, amely lelkileg és fizikailag is nagyobb megterheléssel járhatnak. A szerelemben felkerülhet a romantika rózsaszínű szemüvege, és azon keresztül láthatod a kedvesedet. Varázslatos pillanatokat élhetsz át az életnek ezen a területén.

Ikrek:
Balesetveszélyesebb ez a hét, ezért ne kapkodj, ne rohanj, mert akár egy kórház sürgősségi osztályán találhatod magad. Előfordulhat, hogy többször foroghat a gondolatod a volt párod körül, és a jövővel, valamint vele kapcsolatos terveket szövögethetsz. Ha külföldre utazol, kisebb bosszúság érhet. Viszont találkozás feldobottá tehet, hatására optimista hangulatba kerülhetsz.

Rák:
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történnek olyan dolgok, amelyek miatt változhat a rutin. Kevés dolog megy ezután a régi kerékvágásban. Ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán: olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyet ha jobban figyelsz, elkerülhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben viszont több dolog alakulhat a kedved szerint.

Oroszlán:
Megtörténhet, hogy a munkában, a megélhetésben alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. De az is megeshet, hogy valaki keresztülhúzza a számításodat, és olyan változás következhet be, amelyet egyáltalán nem, vagy csak nehezen tudsz kezelni. A kollégák között azonban van olyan, akire számíthatsz, és ez megnyugvással tölthet el. A régi párkapcsolatok egén viharfelhők gyülekezhetnek.

Szűz:
A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy kollégával nem tudsz közös nevezőre jutni, és emiatt jöhet nehezebben álom a szemedre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a pénz most központi témátok lehet. Megeshet, hogy a társad ebben az ügyben nem mond igazat, és emiatt a kapcsolatotokban válságos helyzet jöhet létre.

Mérleg:
Ha pénzről van szó, akkor ezen a héten te leszel az állatövben a legszerencsésebb. Ez az oka annak, hogy többen úgy gondolhatják, neked csak megszületni volt nehéz. A szerelemben, a párkapcsolatban azonban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd, emiatt akár könny csilloghat a szemed sarkában. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj.

Skorpió:
Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, illetve rokon miatt is olyan helyzet jöhet létre, amelyet nem vagy csak nagyon nehezen tudsz kezelni. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadhoz nem lesz nehéz alkalmazkodni, mert te is azt szeretnéd, amit ő. Találkozásból fergeteges szerelem lehet. Ha szülő vagy, csemetéd miatt örömödben fülig érhet a szád.

Nyilas:
Megeshet, hogy a munkahelyeden átláthatatlan helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amely hatással lehet a te pénzkeresetedre. Ha külföldre utazol, akkor az összes létező biztosítást érdemes lenne megkötni. Illetve jól felszerelt gyógyszeres csomaggal kelj útra. Ha még nem vagy szerelmes, akkor rövidesen Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

Bak:
Ha ezen a héten a pénz nem lesz központi téma, akkor a magánéletedben több dolog alakulhat a kedved szerint. Illetve optimista leszel, és magadhoz vonzod azokat az embereket, akik később támogatni fognak téged. A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha kész vagy a kompromisszumra. Barátság, jó ismeretség miatt előnyös helyzetet élvezhetsz.

Vízöntő:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. De az is megeshet, hogy a munkahelyeden átszervezésre kerül sor, amely a te helyzetedet pozitívan érintheti. Ha most kívánsz állást változtatni, azt a legjobbkor teszed. Ingatlanügyletet ne most bonyolíts, rokonnal szemben próbálj meg nagyvonalúan viselkedni.

Halak:
Váratlan találkozás olyan erős hatást gyakorolhat rád, hogy ennek hatására másként vélekedhetsz talán még a jövődről is. A munkahelyeden nagyobb változásokra van kilátás, amely érintheti a te helyzetedet is. Megeshet, hogy még akkor is a változtatás gondolatával játszadozol, ha új helyen dolgozol. Mivel fokozottabban érzékeny vagy, ez a házasságban élést nehezebbé teheti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.