Városlista
2024. augusztus 16, péntek - Ábrahám

Hírek

2011. Október 16. 18:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Mindennapi NLP

Hogy mi az a mandarintechnika?

Hogy mi az a mandarintechnika?

Erre több lehetséges válasz is létezik. Pl. amikor a piaci zöldséges akciósan adja a mandarint, hogy az emberek megálljanak előtte, s közben rájuk sózza a krumplit meg a hagymát meg a banánt is.

Vagy amikor ketté vágott mandarinokat helyezünk el a lakásban, hogy megakadályozzuk a negatív energiák áramlását az épületben. Esetleg egy speciális programozási technikáról van szó, amelyet mobil eszközökön alkalmaznak?

Nem, egyik sem. A mandarin technika a tudatos figyelmünk fókuszálása testünk egy meghatározott pontjára, amelyet többféleképpen is megtapasztalhatunk.

Gondolj pl. arra, hogy egy széles karimájú sombrero van a fejeden. Képzeld el, hogy egy kisebb madár a kalapod tetejére száll, kissé hátra. Ha egy percre becsukod a szemedet, és a madárra figyelsz, érezni fogod a súlyát, a jelenlétét. Aztán nyisd ki a szemed, ügyelj rá, hogy a madár ott maradjon a fejed tetején, és kezdj el olvasni valamit. Milyen élmény?

Erről és még sok másról is lesz szó 2011. október 29-30-án Győrben egy 2 napos teljes elmés olvasás tanfolyam keretei között.

További információ: http://mindennapinlp.hu/villamolvasas

Címkék: Villámolvasás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.

2024. Augusztus 16. 08:08, péntek | Helyi

Idén is zsebbenyúlós az iskolakezdés – Gazdasági Magazin 9.rész

Már szinte minden papírboltban elkezdődött a nagyroham az iskolakezdés előtt.

2024. Augusztus 16. 07:10, péntek | Helyi

III. fokú riasztás és vízosztás a pályaudvarokon – Győrben is

Harmadfokú hőségriasztást hirdettek ki, ezért augusztus 14-től augusztus 18-ig a MÁV, a VOLÁN és a GYSEV is az utasai számára díjmentesen vizet biztosít.

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.