Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 25. 08:01, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Kalandos küzdelem Sherlock Holmes nevében - VIDEÓ

Kalandos küzdelem Sherlock Holmes nevében - VIDEÓ

Hamarosan a mozikba kerül Bernáth Zsolt filmrendező Sherlock Holmes nevében című magyar ifjúsági kalandfilmje.

Az utómunkálatok decemberig tartanak, 2012-ben a közönség a mozivásznon, a televízióban és DVD-n is megtekintheti az alacsony költségvetéssel elkészített alkotást.

A film két Sherlock Holmes-rajongó tinédzser, valamint egy kislány kalandokban és fordulatokban gazdag történetét meséli el. Szénási Kristóf (Holmes), Ungvár Ádám (Watson) és Kugler Nikolett (Ica) először álltak a kamerák előtt.

A történet egy vidéki kisvárosban játszódik, ahol különféle furcsa dolgok történnek, melyekből természetesen a felnőttek semmit sem vesznek észre. A főszereplőknek azonban feltűnik, hogy gyerekeknek veszik nyomuk, akik ugyan idővel előkerülnek, ám egyikőjük sem ugyanaz már, aki korábban volt. Elindul tehát a nyomozás, a három kiskamasz próbálja megfejteni egy vicsorgó szörny, egy rettegett karbantartó és az Álommester rejtélyét, mindezt a végsőkig küzdve, hogy "Sherlock Holmes nevében" megmentsék a városban élő gyerekeket.

- A mai gyerekek nem annyira érzékenyek ezekre az ingerekre - nyilatkozta Gulya Róbert, a film zeneszerzője arról, hogy a fiatalabb korosztály számára mennyire befogadhatóak mind az akciójelenetek, mind pedig a rájuk épülő zenei hatások. A természetfeletti világba kalauzoló rejtélyes történet képei a kisebbeket is ugyanúgy elkápráztatják majd, mint a felnőtteket.

A film rövid előzetese:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére