Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák

A Bedő Pékség ménfőcsanaki üzemében, a Komlóvölgyi úton naponta mintegy hatszáz kakaós csiga készül több turnusban, hogy a nap minden szakában tudjanak az édes tekercs rajongói finom, friss pékáruhoz jutni. Legyen szó reggeliről vagy mondjuk délutáni nasiról, a Bedő csigája mindig elérhető frissen.

A cukor és a kakaó tökéletes aránya, jól eltalált sütési hőfok és sütési idő, megfelelő pihentetés – ennyi minden kell ahhoz, hogy a vásárlók holnap és azután is visszatérjenek a pékségbe kakaós csigáért.

– Kezdjük a legalapvetőbbel: jó alapanyagok kellenek hozzá, ebből nem engedünk – kezd bele Handl Tamás üzemvezető. – Az az alapvetésünk, hogy soha nem a legolcsóbb alapanyagot keressük, hanem éppen fordítva. Azt nézzük, a legjobb alapanyagokat hol tudjuk a legkedvezőbb áron beszerezni.

A jó alapanyagok beszerzése után kezdődik meg a munka oroszlánrésze...

...kattints a kiemelt szavakra, hogy megtudd, mitől annyira finom a Bedő csigája! Olvasd el Pardavi Mariann cikkét a Győri Hírek hírportálon!

Címkék: Bedő, kakaós csiga

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 09:13, szerda | Helyi

Lehet a fejlődés fenntartható? – erről értekeztek Győrben

A konferenciasorozat célja, hogy olyan platformot nyisson a gazdasági és társadalomtudományi szakértők számára, ahol a fenntartható fejlődés és a globális trendek kérdéseiről értekezhetnek inspiráló nemzetközi közegben.

2024. Május 29. 08:12, szerda | Helyi

Per Johansson marad a győri kézilabdacsapat vezetőedzője

Per Johansson marad a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott Győri Audi ETO kézilabdacsapatának vezetőedzője a következő idényben is.

2024. Május 29. 07:12, szerda | Helyi

Átadták az Egyetem MedTech Egészségtechnológiai Campusának első épületét

A győri Széchenyi István Egyetem a Zrínyi utcában, az egykori kórházi épületegyüttesben valósítja meg a MedTech Egészségtechnológiai Campusát, melynek első elkészült épületét szombaton hivatalosan átadták.

2024. Május 28. 09:14, kedd | Helyi

Visszajutott az élvonalba az ETO!

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.