Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2011. Február 09. 14:21, szerda | Belföld
Forrás: HírTV

3 milliárdos veszteséggel zárt a Telenor

3 milliárdos veszteséggel zárt a Telenor

Negatív üzemi eredménnyel, 3 milliárdos veszteséggel zárta a Telenor Magyarország a tavalyi utolsó negyedévet - olvasható a gazdasag.hu-n.

A Telenor kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás nélkül számított eredménye (EBITDA) 10,4 milliárd forinttal csökkent 2009 negyedik negyedévével összehasonlítva, elsősorban az értékesítési költségként elszámolt 9,9 milliárd forintos távközlési különadó miatt.

A cég üzemi eredménye (EBIT) 12,8 milliárddal apadt az előző évhez képest, így 3 milliárdos veszteséget könyvelt el az utolsó negyedévben.

A Telenor beruházási költségei 1,1 milliárd forinttal maradtak el 2010 utolsó negyedévében az egy évvel korábbihoz képest. A fejlesztések folytatásához a frekvenciadíjak reformjára, új frekvenciasávok megnyitására, valamint átláthatóbb, kiszámíthatóbb adózási környezetre lenne szükség - nyilatkozta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója. (rá)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 26. 19:18, csütörtök | Belföld

Elrendelték egy magyar ügyvédnő átadási letartóztatását az olasz maffia támogatása miatt

Az olasz maffia támogatása miatt elrendelte egy magyar ügyvédnő ideiglenes átadási letartóztatását a Fővárosi Törvényszék csütörtökön - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.

2023. Január 26. 13:50, csütörtök | Belföld

Az E.ON Hungária 74 milliárd forintos hálózatfejlesztést indít

2023. Január 26. 13:49, csütörtök | Belföld

Átadták Németországban a Debrecenben is beruházó CATL első európai gyárát

Átadták csütörtökön a németországi Arnstadtban a Debrecenben is beruházó CATL kínai akkumulátorgyártó társaság első európai üzemét.