Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2011. Március 20. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Az ETO legyűrte a Fradit: egy gól döntött a zöld-fehérek örökrangadóján

Az ETO legyűrte a Fradit: egy gól döntött a zöld-fehérek örökrangadóján

A Monicomp Liga 20. fordulójában a Ferencváros a Győr otthonában lépett pályára, az izgalmas első félidőben mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség. A győriek gyors támadásokkal zavarba hozták a fővárosiak hátsó alakza

Marótiék az első játékrészben jól tartották magukat, Prukner László gárdája nem ingott meg a nyomás súlya alatt. A félidő utolsó perceiben Alekszidze és Koltai hasonló körülmények között lőtt távolról kapura, mindketten a kapu mellé céloztak. A szünet után a Győr megszerezte a vezetést, Koltai lódult meg a jobb oldalon, középre passzolt, ahol Alekszidze érkezett, a hazai támadó két védőt megelőzve lőtt a hazai kapuba. A gól után a Fradi növelte a tempót, de az ETO tartotta előnyét. Prukner László ugyan átszervezte alakulatát, de a fővárosi zöld-fehérek kemény ellenállásba ütköztek. A rengeteg szabálytalansággal tarkított összecsapáson a sok bírói sípszó megakadályozta a folyamatos játékot. A Fradi elbizonytalanodott a magabiztos hazai védelemmel szemben, hiába játszott fölényben, helyzete sem akadt a hajrában. Az ETO kihúzta a lefújásig, és 1-0-ra nyerte a küzdelmes találkozót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 29. 09:16, vasárnap | Helyi

Aki beteg, maradjon otthon

Ha beteg a gyerek, lehetőség szerint ne menjen közösségbe. Erre figyelmeztetnek a gyermekorvosok minden iskolakezdéskor, és nincs ez másként idén sem.

2024. Szeptember 29. 08:15, vasárnap | Helyi

Díszközgyűléssel zárták a ciklust

Kitüntetések átadásával és az elmúlt 10 év munkájának értékelésével zárta ciklusát Győr-Moson-Sopron Vármegye Önkormányzata.

2024. Szeptember 29. 07:15, vasárnap | Helyi

Tizenhárman távoznak a győri közgyűlésből

A keddi utolsó közgyűlés több képviselőnek a búcsút jelentette. Szerdán azt néztük meg, mi lesz a városvezetőkkel – a polgármesterrel és az alpolgármesterekkel –, ma a képviselői listát vettük elő.

2024. Szeptember 28. 09:14, szombat | Helyi

Új irodát nyitott az fws webstúdió a győri Leier City Centerben

Újabb mérföldkőhöz ért az fws webstúdió.