Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Február 05. 14:17, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Hétvégi tavasz

Hétvégi tavasz

Tavaszias, napos idő lesz a hétvégén és a hét első felében, szerdán azonban visszatér a hideg. Havazásra, esőre a következő napokban nem kell számítani - tájékoztatta az InfoRádiót az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

A nyugati országrészben már megkezdődött a felmelegedés, Győrben és Sopronban 6 fokot mértek. Az enyhülés szombatra a keleti tájakat is eléri, ahol pénteken még jóval fagypont alatt alakul a hőmérséklet - mondta az InfoRádiónak Németh Lajos meteorológus.

A hétvégén tavaszias idő lesz, sok napsütéssel. A hőmérők országszerte akár 13 Celsius-fokot is mutathatnak - tette hozzá az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

A korai tavasz az előrejelzés szerint azonban csupán kedd estig tart, akkor újabb hidegfront érkezik észak felől, aminek hatására több fokkal visszaesik a hőmérséklet: éjszaka nulla és mínusz 5, napközben pedig legfeljebb plusz öt fok várható.

Németh Lajos hozzáfűzte: havazásra, esőre vagy másfajta csapadékra nem kell számítani a következő tíz napban.

Orientpress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni