Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2011. Február 09. 07:21, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Létszámminimum alatt több nyugdíjpénztár

Létszámminimum alatt több nyugdíjpénztár

Tizennyolc magánnyugdíjpénztárból hét nem éri el a fennmaradáshoz szükséges kétezer fős létszámot - közölte a közrádió, hozzátéve hogy a korábbi adatokkal szemben most úgy látszik, mégsem haladja meg a magánpénztárakban maradó


A magán-nyugdíjpénztári tagság átrendeződése után tizennyolc magánnyugdíjpénztárból hét nem éri el a fennmaradáshoz szükséges kétezer fős létszámot, a tízezret öté haladja meg - ők a legesélyesebbek arra, hogy hosszabb távon fennmaradjanak - közölte az MR1 ki az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapján közzétett adatok alapján.

A közrádió összeállításából kiderül, hat kasszánál „rezeg a léc”, közülük négy esetében a tagok száma közelebb van a két-, mint a háromezerhez, míg a másik kettőé is alig lépi túl a háromezret.

A korábbi adatokkal szemben most úgy látszik, mégsem haladja meg a maradók száma a százezret, ugyanis az ONYF honlapjára kedden felkerült adatok szerint a nyilatkozók száma a január 31-i adatok szerint 97.422.


OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 26. 19:18, csütörtök | Belföld

Elrendelték egy magyar ügyvédnő átadási letartóztatását az olasz maffia támogatása miatt

Az olasz maffia támogatása miatt elrendelte egy magyar ügyvédnő ideiglenes átadási letartóztatását a Fővárosi Törvényszék csütörtökön - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.

2023. Január 26. 13:50, csütörtök | Belföld

Az E.ON Hungária 74 milliárd forintos hálózatfejlesztést indít

2023. Január 26. 13:49, csütörtök | Belföld

Átadták Németországban a Debrecenben is beruházó CATL első európai gyárát

Átadták csütörtökön a németországi Arnstadtban a Debrecenben is beruházó CATL kínai akkumulátorgyártó társaság első európai üzemét.