Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Március 27. 14:25, vasárnap | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

'Megyénkbe hozzuk a világot...'

'Megyénkbe hozzuk a világot...'

2011. március 31 – április 02. között 18. alkalommal rendezi meg a Tiszainform Idegenforgalmi Szolgálat és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat közösen, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Turisztikai Napokat Szolnokon és ennek keretén bel


A Turisztikai Napok nyitórendezvénye a Turisztikai Fórum, amely március 31-én 10 órakor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Dísztermében – Termékfejlesztés és marketingkommunikáció a turisztikai desztinációk tükrében – címmel kerül megrendezésre. A fórumon regionális és megyei turisztikai szakemberek tartanak előadást a témában.

Az Aba-Novák Kulturális Központban és az előtte lévő Hild téren április 01-én 10 órakor nyitja kapuit a XIII. Utazási Kiállítás, amelyen az elmúlt évekhez hasonlóan elsősorban utazási irodák, turisztikai információs irodák, regionális marketingigazgatóságok és turisztikai szolgáltatók fogják kínálatukat bemutatni. A rendezvény színvonalát emeli a 2 meghívott külföldi testvérmegye (Hargita és Kovászna megye Romániából), valamint a Szlovák Paradicsom, Szlovákiából.

A kiállításon 3 külföldi és társkiállítókkal együtt közel 50 belföldi kiállító vesz részt. A kiállítók az ország minden területéről érkeznek, bemutatva az érdeklődőknek a turizmus belföldi és külföldi kínálatát. A kiállítás azzal a céllal jött létre, hogy a megye, a régió, illetve Magyarország turisztikai kínálatával megismerkedhessenek a látogatók. Mára ez a határ kitágult és a szlogenünknek megfelelően „Megyénkbe hozzuk a világot …”.

A kiállítás több színvonalas kültéri rendezvénnyel egészül ki, amely során tánc- és sportbemutatókat és bábelőadást láthatnak az érdeklődők.


Az Utazási kiállítás április 01-én (pénteken) 10-18 óráig, április 02-án (szombaton) 10-17 óráig tart nyitva. A belépés ingyenes!

OrientPess Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő