Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2010. Július 21. 14:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem tudtak segíteni a fiún

Nem tudtak segíteni a fiún

Horgásztóba fulladt egy 15 éves fiú kedden késő délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Császlón. A fiút megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. A megyében kedden a Szamosban is eltűnt egy fiatal, a keresését kedden este felfüg

Császlón a horgásztóba - ahol egyébként tilos fürdeni - három fiatal ment be. Egyikük - egy 15 éves fiú - fuldokolni kezdett. Társai segítségért kiáltottak, valaki be is úszott a partról és kihozta a fiút. Megpróbálták újraéleszteni, közben mentőt is hívtak hozzá. A mentők azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az ügyben a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság államigazgatási eljárásban vizsgálódik - közölte a Független Hírügynökséggel Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Kedden a megyében Csengernél is eltűnt egy fiatal, a 17 éves fiú a Szamosban merült el. Kiderült, hogy rossz úszó volt. A mentésben részt vesz a KARISZ Karitatív Szövetség Mátészalkai Mentőcsapata is. A keresést egyébként kedden este felfüggesztették, szerdán folytatódik a kutatás.


Szatmárcsekén viszont sikeres mentés történt kedden. Egy kajakos pár megállt pihenni az egyik szigetnél a Tiszán, amikor a kajakot elsodorta a víz. A fiatalember utánaugrott, majd ő és a kajak is eltűnt a nő szeme elől. A nő aggódott, ezért azonnal hívta a rendőrséget. Néhány kilométerrel lejjebb épségben előkerült a fiatalember és a kajak is.


FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.