Hírek
2020. Február 04. 09:43, kedd | Bulvár
Kiderült, mit esznek a sztárok az Oscar-gálán
Idén a hollywoodi Oscar-gála is zöldebb lesz a szokásosnál, Wolfgang Puck, a ceremóniát követő kormányzói bál főszakácsa 70 százalékban növényi alapú fogásokkal várja majd vasárnap este az éhes sztárokat.
2020. Január 10. 15:03, péntek | Bulvár
Újabb hollywoodi díjátadó gálán szolgálnak fel kizárólag növényi alapú menüt
A klímaválság elleni küzdelem jegyében.
2017. Október 31. 08:43, kedd | Bulvár
Ez volt az utolsó vacsora a Titanic fedélzetén
Százöt év után magyar sztárszakács készítette el újra a Titanicon felszolgált „utolsó vacsorát”.
2013. Augusztus 27. 15:00, kedd | Helyi
Nemsokára itt az ősz, így a Golden Ball Club is szeptemberi ajánlatokkal várja vendégeit
Mint minden évszaknak, így az ősznek is vannak szezonális ételei, momentumai, ezt szeretné a Golden Ball Club Étterme is a kínálatában tükrözni a vendégei számára.
2013. Augusztus 10. 14:30, szombat | Helyi
A Golden Ball Club újabb frissítő ajánlata az augusztusi kánikulában!
Javában tombol a kánikula a nyár utolsó hónapjában, ezért az étterem mesterszakácsa Suga Péter újabb frissítő nyári ajánlattal kíván a Golden Ball Club vendégei kedvére tenni a nagy hőségben.
2013. Május 08. 15:19, szerda | Helyi
Csinos és finomakat is főz
Akik rendszeresen követték a Kisalföld napilap A nap szépe rovatát, talán emlékeznem Varga Renire. Reni akkor a alakjával és mosolyával tűnt ki, most megmutatjuk másik oldalát is.
2013. Február 26. 16:00, kedd | Bulvár
Több mint ötven fővárosi étterem a TableFree Éttermi Napok kínálatában
Több mint ötven budapesti étterem kínálja kedvezményes áron különleges menüjét a TableFree Éttermi Napok keretében március 6. és 12. között.
2012. Május 21. 07:11, hétfő | Belföld
Búcsú a bádogtól - ehető lesz az üdítős doboz?
Azt már tudjuk, hogy a McDolnald's menü hónapok után sem romlik meg, de most már le is öblíthetjük egy jó kis ehető dobozú műanyag üdítővel a sajtburgert. Desszertnek pedig ott van az ehető papír a tortán.
2012. Április 19. 14:13, csütörtök | Belföld
Országonként is más a gyorséttermi ételek sótartalma
Gyakran magas és országonként is változik a gyorséttermi ételek sótartalma – állapították meg egy nemzetközi felmérésben.
2012. Március 23. 07:05, péntek | Belföld
Könnyen rossz élmény lehet a húsvéti menü
A húsvéti ünnepekre forgalomba hozott húskészítmények mintegy harmada a magyar kis- és közepes vállalkozásoktól kerül a belföldi fogyasztókhoz.