Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 10. 18:35, szerda | Helyi
Forrás: Viktória Delicat & C@fe

-28 kiló fogyás - K.O.-T ADTAM A BETEGSGNEK

-28 kiló fogyás - K.O.-T ADTAM A BETEGSGNEK

Varga Viktória, 32 éves kereskedő K.O.-T ADTAM A BETEGSGNEK. Majd 110 kilót nyomtam, aztán ringbe szálltam.

ltalános iskolás koromban híztam el először, amit kinőttem, de az esküvőnk előtt megtörtént a második, amikor rövid idő alatt 40 kilót szedtem fel. A vizsgálatokból kiderült, hogy hízásom oka hipofizis mikroadenoma, egy jóindulatú agyalapi mirigy daganat. Sajnos nagyon keveset hallani, olvasni erről, pedig nagyon sok embert érinthet. Az orvos kijelentette, hogy csak 2 éves kezelés után lesz esélyünk gyermekáldásra. Szerencsére nem váltottam ki a gyógyszert, ugyanis 6 hét múlva kiderült, hogy várandós vagyok, ráadásul ikrekkel! 3 év múlva még egy gyermekünk született.

Majd 110 kilót nyomtam

Tavaly a szüleim súlyos betegek lettek, fizikailag, lelkileg végig mellettük álltam. Ez kimerítő helyzet volt, amit csokival kezeltem. gy jutottam el a 109,4 kg-os súlyig. Eldöntöttem, hogy akárhogyan is, de lefogyok. A versenysúlyom egyébként 70 kg volt még 14 évesen, amikor kézilabdáztam. Akkor aránylag jól néztem ki, de mindig kövérnek éreztem magamat.

Ringbe szálltam

Először elindultam egy internetes fogyókúrás versenyen, ahol recepteket, iránymutatást is kaptunk. A cél 5 kiló volt 5 hét alatt. Nekem 6 ment le, de aztán meg is állt és 1 hónapon keresztül nem mozdult. Feladni nem akartam, így elkezdtem keresgélni segítség után. A tornát nem bírta a lábam, ezért étvágycsökkentő tablettákat kezdtem szedni, mellette diétázom is.
A módszer tekintetében megmaradtam az egészséges- és egész életen keresztül alkalmazható elveknél, tehát hogy szinte mindent lehet, csak másképp és kevesebbet.

Figyelem, mi jó a szervezetemnek

Időnként beiktatok néhány lé-böjt napot is, amikor megrekedek, napi két étkezést étkezéshelyettesítő turmix porokkal váltok ki. Igyekszem változatosan és értelmesen fogyózni. Pár hónapja elkezdett hullani a hajam, ezért időnként táplálék kiegészítőket is szedek. A kapszulákkal sikerült ezt is helyreállítani.

Elkezdtem óvatosan mozogni

Itthonra vettem steppert és egyéb tornaszereket, amik elférnek kis helyen és nem is annyira drágák. Egyelőre napi 20 perceket tornázom, aztán majd szép fokozatosan emelni fogom az adagot, ahogyan a lábam bírja.
Jelenleg 28 kiló fogyásnál tartok. A célom további 12-13 kiló leadása, és onnan majd, ha még megy, további 5 kiló. Jelenlegi súlyom 82-83 kiló között ingadozik, ehhez 165 centi a magasságom. Voltam már 81 is, de a stagnálás miatt most 1-2 kiló visszakúszott. Ez megszokott dolog már, és nem is ijedek meg annyira tőle, inkább csak odafigyelek, hogy itt az ideje megint valamit változtatni.

Aggódik értem

A férjem eleinte csak csendben figyelt, aztán amikor kezdett látványosabb lenni a fogyás, nagyon örült neki és tetszik az eddig elért eredményem, úgy veszem észre, hogy büszke is rám. ? azt mondja, hogy neki már bőven jó vagyok így is, és félt, nehogy valami bajom legyen a sok fogyástól, de mindig megnyugtatom, mennyire jól érzem magam a bőrömben.
Jobb az állóképességem, fittebbnek érzem magam, és ami a legfantasztikusabb, hogy minden boltban kapok a méretemre ruhát!
A fogyás nálam szent cél, az egészségért, a hosszú, boldog és elégedett életért a hitemmel és a családommal együtt, s nem utolsósorban azért, mert zenész-énekes (is) vagyok, s a nemsokára megjelenő első lemezem borítóján is csinosan szeretnék megjelenni.

Amit elhagytam:
a kenyeret,
a finomított lisztet,
cukrot
Amit fogyasztok:
műzlit,
zöldséget,
gyümölcsöt,
sovány húsokat,
tejterméket,
barna rizst
tésztát legfeljebb teljes kiőrlésű lisztből
vagy durum liszteset
A rólam cikket szerkesztette: M.Fazekas Erzsébet

Email: viktoriadelicat@t-online.hu
Skype: viktoria.delicat
Cím: 9028 Győr Jereváni u. 43.
Tel.: 96/410-497
Hamarosan: www.hazhoztej.hu, www.viktoriadelicat.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.