Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Szeptember 13. 07:02, péntek | Belföld

Egyszerre 10 helyszínen csaptak le a rendőrök drogbandára

 Egyszerre 10 helyszínen csaptak le a rendőrök drogbandára

522 gramm amfetamin, 800 gramm marihuána, 180 db extasy tabletta, fegyverek és több millió forint a mérlege annak az akciónak, melyet három megyében tíz helyszínen hajtott végre összesen 168 rendőr.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály debreceni munkatársai bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indítottak eljárást egy tízfős társaság ellen. A banda tagjai szervezetten értékesítettek olyan kábítószernek minősülő anyagokat, melyeket Budapesten, Pest és Hajdú-Bihar megyében szereztek be.

Az NNI egységei 2019. szeptember 10-én összehangolt razzia keretében Budapesten, Törökbálinton, Debrecenben és Szegeden egyszerre tartottak kutatásokat. Összesen 522 gramm amfetamint, 800 gramm marihuánát, 180 darab extasy tablettát, valamint a kábítószer porciózásához, méréséhez, tárolásához, hígításához szükséges eszközöket foglaltak le. Ezen kívül fegyvereket is találtak, valamint közel tízmillió forint értékben gépkocsit és készpénzt foglaltak le, melynek megtalálásában bankjegykereső kutya is segített.

A nyomozók a tíz ember mindegyikét gyanúsítottként hallgatták ki bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. A társaság hat férfi és három női tagját őrizetbe vették.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.