Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Szeptember 05. 14:33, csütörtök | Helyi
Forrás: Warga Krisztina

Így telt a III. Családi Piknik és Amatőr Horgászverseny

 Így telt a III. Családi Piknik és Amatőr Horgászverseny

A Szuperinfo idén harmadik alkalommal rendezte meg a Családi Piknik és Amatőr Horgászversenyt. A horgászat mellett, számos programon vehettek részt a gyermekek is, és a jóízű bográcsozás se maradt el idén sem.

Már hagyományosnak mondhatóan a Nagybajcsi Horgásztónál megrendezett versenyen közel száz horgász lógatta a botját. A felnőttek mellett gyermekek is részt vettek a versenyen, ugyanis idén is külön gyermek kategóriában is megmérethették magukat a fiatal horgászok. Akinek pedig nem volt kedve pecázni, rajzolhatott, gyöngyöt fűzhetett, pónin lovagolhatott vagy akár kérhetett csillámtetoválást is.

A Szuperinfó csapata már korán elkezdte a készülődést, szokáshoz híven gulyással és palacsintával várta a rendezvényre látogatókat. Szerencsénkre az időjárás is jó volt hozzánk, így már csak a horgászbot végét nézve kellett aggódni. Végül azért a halak is megadták magukat és szoros mérlegelés után, kihirdették a nyerteseket.

A nyereményeket a MMX Horgászbolt biztosította, a helyszínért még egyszer köszöntet mondunk a Nagybajcsi Horgásztónak is.

Gratulálunk a nyerteseknek! Jövőre ismét találkozunk!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 09:12, szerda | Helyi

Nincs sportorvosi: tizenkét csapat ki sem állt a Keglovich Kupában

Rendkívül népszerű a megyei csapatok körében a Keglovich Kupa, nyáron úgy tűnik, mégis nehézkes a kezdés.

2024. Augusztus 07. 08:11, szerda | Helyi

Felavatták Klapka György emléktábláját

Felavatták Klapka György emléktábláját a győri Király utcában.

2024. Augusztus 07. 07:11, szerda | Helyi

Végső búcsú Pálfalvi A. Jánostól

Csütörtökön vesznek végső búcsút Pálfalvi A. Jánostól az ismert zenésztől, zeneszerzőtől és zenetanártól, aki türelemmel viselt betegségben elhunyt.

2024. Augusztus 06. 09:12, kedd | Helyi

„Te életet mentesz, mi élményt adunk!”

Ezzel a felhívással véradásra buzdít a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete. Véradásoddal az életmentés mellett, akár nyerhetsz is!