Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2018. Május 03. 18:24, csütörtök | Bulvár

10 év után újra együtt a Romantic Együttes

10 év után újra együtt a Romantic Együttes

Újra összeáll Gáspár Győző egykori, a 2000-es évek legelején indult zenekara, a Romantic.

A 2000-ben indult, Gáspár Győző alapította Romantic Facebook-oldalán egészen csütörtökig nem volt új bejegyzés az elmúlt fél évben. Most viszont egy jelentősebb poszttal törték meg a csöndet, mivel bejelentették, hogy

újra összeáll a trió, azaz Völgyi Zsuzsi, Kunovics Katinka és az együttest kitaláló Győzike.

A cigány zenét a modern hangzásokkal vegyítő Romantic nagyon sikeres volt már indulása után. Első nagylemezük 2000-ben jelent meg, és a sikerek, a lemezeladások olyan gyorsan repítették őket, hogy 2001-ben már a Petőfi Csarnokban találták magukat Enrique Iglesias előzenekaraként.Völgyi Zsuzsi ekkor még nem énekelt velük, csak néhány hónappal később csatlakozott.

Az együttest 2001-ben meg is hívták Amerikába egy latinzenei fesztiválra, de előbb nem kapták meg a vízumot, majd mikor a média segítségével sikerült elintézni a papírokat, megtörtént a szeptembert 11-ei terrortámadás, ezért lemondták az utazást és a fellépést. A trió 2006-ig működött, aztán a két énekesnő a tévében sugárzott Győzike Show miatt megvált Gáspártól, aztán három évvel később újra bekerült az alapító. Akkor viszont Völgyi szállt ki és került a helyére Toldi Anna.

A mostani összeállás azonban az eredeti felállással megy és ahogy a bejegyzésben írják is, „újra Színpadon” van, ez pedig valamilyen lekötött fellépésre utal.

A további megkeresésekben bízva, a posztot azzal a telefonszámmal zárják, amelyiken megrendelhető a produkciójuk.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).