Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Február 05. 10:55, szerda | Belföld

11 éves korában kezdte a modell iskolát

11 éves korában kezdte a modell iskolát

Slud Dominika jelenleg 15 éves, de már 11 éves korában sikeresen elvégezte Sütő Enikő modell iskoláját. Most szépségversenyre készül.

Dominika egy bakonyi kistelepülésen, Csetényben él szüleivel, Veszprém megyében. Rengeteg kulturális programon veszek részt, a modellkedés mellett tagja a helyi Bujka Néptánc csoportnak.
„Fiatal létemre szeretném tovább őrizni hagyományainkat. Nagyon szeretek itt élni, mert nagyon jó közösség vesz körül, de mindig vágytam arra, hogy távoli helyeken megismerjek új embereket és még több barátot szerezzek. A modellkedés pont erre ad lehetőséget” – vallja a fiatal lány.


2016-ban sikeresen elvégezte Sütő Enikő modell iskoláját, ahol megfelelő tapasztalatokat szerzett ahhoz, hogy 2017-ben kiutazzon Bulgáriába egy szépségversenyre. „Ezután megismertem Szick Petra szépségkirálynőt, aki sokat segített abban, hogy minél több helyen megmutassam magam. Ezúton is köszönöm neki a támogatását.” – fejezi ki háláját Dominika.


Jelen pillanatban a február 19-i a Miss Éden Hungary környezetvédelmi szépségversenyre készül.
„Azért jelentkeztem, mert a környezet védelem számomra is nagyon fontos, és hátha az ilyen események felhívják a figyelmet a bolygónk megvédésére.” – árulta el a 15 éves lány.
„A versenyre saját készítésű újra hasznosítható ruhát kell készítenünk. Február 18.-án utazok Miskolcra a szüleimmel. Pontosan még nem lehet tudni, hogy milyen ruhákban kell a kifutóra lépni, de az estélyiruha és az előbb említett saját készítésű ruha már biztos. Ezen a napon az eredményekre is fény derül, majd 20-án indulunk haza. Bizakodok a jó eredménybe, de ennek is nagyon örülök, hogy a döntőbe bekerülhettem.”

Sok sikert kívánunk a versenyhez!

Képek: Slud Dominka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -