Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Június 08. 07:35, kedd | Sport
Forrás: HírTV

115 órán át abba se hagyta

115 órán át abba se hagyta

115 órát pókerezett egyhuzamban Phil Laak ír származású játékos Las Vegasban. Ezzel megdöntötte a pókerezés világrekordját. A fanatikus játékos több nap után hétfő állt fel végleg az asztaltól. A sztárpókeres szerdán kezdett el

„Még soha nem éreztem ilyen jól maga pókerezés közben" - jelentette ki Phil Laak, ahogy 115 óra után végre abbahagyta a játékot a Belaggio kaszinóban. Elmondása szerint még mindig elég jól érzete magát, de „nem akart a szükségesnél nagyobb kárt okozni testének". A pokerroomreview nevű pókeroldalon megjelent beszámoló szerint figyelemreméltóan fitt, és éber volt a rekordöntési kísérlet alatt, és egyszer még arra is volt ereje, hogy egy ezer dolláros adományért cserébe kinyomjon harminc fekvőtámaszt.


 A 37 éves pókerjátékos előző hét szerdán, helyi idő szerint délben kezdte meg a rekordöntési kísérletet a Belaggio kaszinóban, egy pókerversenyen idején, hogy a többi játékos energiája is segítse az ébren maradásban. A pókeresnek minden egyes játékkal töltött óra után öt perces szünetet engedélyeztek. Ezeket általában összevonta, hogy legyen ideje jógagyakorlatokkal vagy zuhanyzással felfrissítenie magát.



A játékot végül hétfőn, helyi idő szerint reggel hét órakor hagyta abba, pontosan 115 órával a kezdés után. A sztárjátékos 6 766 dollárral állt fel az asztaltól, amelynek felét egy beteg gyerekekkel foglakozó alapítványnak ajánlott fel.



Laaknak sikerült megdöntenie a Guinness rekordok könyve által is elismert, hivatalos, 72 órás, és két perces rekordot, amelyet 2004-ben állított be Larry Olmsted. Több mint hat órával később pedig megdöntötte a Guinness által nem, de a pókervilágban elismert 78 órás, és 45 perces rekordot is, amelyet tavaly szeptemberben ért el Paul Zimbler, Londonban.



(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g