Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Január 19. 07:30, péntek | Bulvár

13 millió 200 ezret fizetett Stohl András

13 millió 200 ezret fizetett Stohl András

Már a játék második felében látszott, hogy a játékosok olvasottak, műveltek, szerencséjük is volt, hatalmas összeggel hagyták el A Piramist.

13 millió 200 ezer forintot gyűjtöttek a játékosok A Piramis január 18-i adásában, a TV2-n, miközben a hivatalos ajánlat 3 millió 200 ezer volt. Stohl András a Marci nevű játékosnak, akinek döntenie kellett, arról elmélkedett, hogy vajon hányszor van olyan az életben, hogy valakinek biztos pénz vagy a kezében, és kockára teszi azt, talán a semmiért.

Volt min morfondírozni tehát, mert 3,2 millióval távozni egy tévés kvízből nem rossz. „Nagy összeg, de dilemmában vagyok, mert az álmaink közül ez kevésre lenne elég" – tűnődött.

„Nehéz döntés volt, mert csak félig voltam biztos magamban. Őrült nehéz volt odabenn, és nehéz volt az ajánlattal megbirkózni. Én egy megérzésre hallgattam, nem a józan eszemre" – mondta, majd kiderült, hogy nem fogadta el A Piramis ajánlatát, így a nagyobb summát vitte el a páros.

A már előre felvett adást, most betegágyából nézte végig a színész, műsorvezető, uyanis még otthon lábadozik a műtét után.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.