Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Január 19. 06:20, péntek | Bulvár

140 milliót keres egy sorozatepizóddal

140 milliót keres egy sorozatepizóddal

A Grace klinika hősnője, Ellen Pompeo a legjobban fizetett drámai színésznő az amerikai tévéiparban.

Sok mindent megtudhatunk a Hollywood Reporter által leközölt anyagból a Grace kliniká-ból ismert Ellen Pompeóról. Többek között az is kiderült, hogy a színésznő két további évadra szerződött le sorozatánál, vagyis még a tizenhatodik szezonban is biztosan benne lesz.

A hölgy némi fizetésemelést is kapott, már 575 ezer dollárt, vagyis nagyjából 140 millió forintnak megfelelő összeget vihet haza egyetlen epizódért, ezzel ő lett a legjobban kereső drámai színésznő az amerikai tévéiparban. Ráadásul ez még csak a színészi gázsija, a Grace klinika tervezett spin-offjánál producerként is megfizetik, és saját produkciós cége, a Calamity Jane is termel némi pénzt.

Pompeo az 575 ezer dolláros gázsijával egyébként csak a drámai színésznők között az első, hisz a komikák hagyományosan jobban keresnek, az Agymenők-ben látott Kaley Cuoco már 1 millió dollárnál jár epizódonként, és a Modern család Sofía Vergarája sem panaszkodhat.

Forrás: origo.hu

Kép: ABC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.