Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. December 21. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

140 milliót bukott Majka

140 milliót bukott Majka

Kedvenc időtöltése, a póker akasztotta ki Majkát. Naná! 140 milliót kaszálhatott volna Bécsben, de csúnyán elbaltázta.

Nemrégiben még a képernyőről riogatta Majka a celebeket az Ezek megőrültek! című műsor házigazdájaként, de utána gyorsan visszatalált kedves elfoglaltságához, a pókerhez. Igaz, a Budapest Poker Openen pechjére szinte rögtön kiesett, de nem sokkal ezután az Everest Pokeren selejtezőt nyert, és Bécs felé vehette az útirányt - új kedvesével, s bizakodva tekintett a jövőbe.

A jókedvű Majka széles mosollyal ült le a sógoroknál a híres Montesino Casino pókerasztala mellé, ami nem is csoda, hiszen 140 millió forint összdíjazású volt a négynapos Lander Tour döntője. Majka magabiztosan kezdett játszani, barátnőjét egy percre sem engedte el maga mellől, mondván: ne vigye el a szerencséjét.

Az égiek azonban összeesküdtek ellene: alig kezdett el játszani, amikor egy "bukhatatlan" partiban egy pillanat alatt mindent elveszített. Az egykori rapper annyira elkeseredett, hogy bár még két napot eltölthetett volna kedvesével a császárváros karácsonyi ünnepi forgatagában, azonnal összecsomagolt szállodai szobájukban, kocsiba vágta magát, és a három órás út alatt hazafelé gyakorlatilag egy árva szót sem szólt barátnőjéhez - számol be a Napi Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült