Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 04. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

14 kilót fogyott Jáksó László

14 kilót fogyott Jáksó László

Ismét hozta a formáját Jáksó László. A Heti Hetes sztárja fogyókúrába kezdett, ám amikor többen megjegyezték, hogy karcsúsodott, megrémült, hogy halálos kór gyötri.

Kilencvenhatról nyolcvankét kilóra fogyott Jáksó László. A tévést szerencsére azonban nem valamiféle halálos betegség támadta meg, önként kezdett fogyókúrába. Ennek ismeretében elég vicces, hogy megrémült, amikor súlycsökkenést tapasztalt magán, amit azzal magyarázott, hogy még egy diétája sem vált be.


A Heti Hetes sztárjáról az a hír járja, hogy a hónapokkal ezelőtt felkapott és nagy vitát kavart édesgyökér-kivonattal szabadul meg pluszkilóitól. Hogy a "csodaszernek" köszönheti-e 14 kilónyi fogyását vagy annak, hogy leszokott az éjszakai évésről és sportolni kezdett valószínűleg sosem derül ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült