Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Július 04. 14:41, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

15 évet kaptak a pedofilt gyilkolók

15 évet kaptak a pedofilt gyilkolók

Ítélet született pénteken a jászberényi pedofil férfit meggyilkoló fiatalok ügyében Szolnokon. A férfi egy 11 éves fiúval élt szexuális életet, a fiú rokonai brutális kegyetlenséggel végeztek vele még 2008-ban. Első fokon, nem joger

A meggyilkolt 55 éves jászberényi férfi rendszeresen szexuális szolgáltatást kért és kapott az akkor még csak 11 esztendős kisfiútól. A gyerek számítógépezni járt a férfihoz, de többször pénzt is kapott tőle, és használhatta motorját, autóját. A kiskorú a fajtalankodás ellen nem tiltakozott, sőt, amikor a férfi rövid időre külföldre utazott, hazatérése után ő kereste fel,és többször együtt aludt pártfogójával.


Balázsné Busku Terézia, a megyei főügyészség sajtóreferense elmondta, hogy a gyilkosság napján is ott vendégeskedett a gyerek, ő engedte be titokban bátyját és unokatestvérét, akik 2008. november 11-én brutális kegyetlenséggel végeztek a pedofil férfival. A 19 és 20 éves fiatalok először megverték, majd ragasztóval befedték szemét és száját, számítógép zsinórjait hurkolták a nyakára, kezére, lábára, és addig húzták, míg a férfi meg nem fulladt. Ezután kirámolták a lakást és az áldozat kocsijával elmenekültek. A kocsit később egy rokon segítségével eltüntették Alattyánban. Végül Budapesten kapták el őket a rendőrök.


Az ügyészségi sajtóreferens beszámolója szerint a kisfiú nem gyilkolt, de segített ebben, ő öt év szabadságvesztést kapott, amit a fiatalkorúak börtönében kell letöltenie. Testvérére és unokabátyjára 15-15 év fegyházbüntetést szabtak ki, a bűnpártoló rokont megrovásban részesítette a megyei főügyészség. Az ítélet nem jogerős.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.