Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. November 23. 07:45, kedd | Sport
Forrás: HírTV

18 ezren búcsúztatták el a legendát

18 ezren búcsúztatták el a legendát

Andy Murray és Roger Federer győzelmével kezdődött a férfi teniszezők világbajnoki döntője Londonban. A B-csoport első játéknapján azonban egy igazi legendát is elbúcsúztatott a majdnem 18 ezer néző, köztük Diego Maradona és Ronnie O

A nyitómérkőzésen Andy Murray magabiztosan játszott Robin Söderling ellen. A svéd játékos mindössze egyszer tudta elvenni skót ellenfele adogatását - a második szett hatodik játékában. Az első játszmát 6-2-re nyerte Murray, a másodikban pedig 6-4-re diadalmaskodott. A mérkőzés mindössze 1 óra 20 percig tartott, a végén 17500 brit néző ünnepelte a győztest az O2 Arénában.

Ugyanekkor tapsvihar köszöntötte a spanyol Carlos Moyát, aki néhány napja jelentette be visszavonulását. A korábbi világelsőt honfitársa, a világ jelenlegi legjobbja, Rafael Nadal konferálta fel, Moya később a sajtótájékoztatón is meghatottan beszélt pályafutása legnagyobb élményéről.

- Sosem fogok elfelejteni a pillanatot, amikor 1999-ben Miamiban legyőztem Gustavo Kuertent és világelső lettem. Mindazt a szeretetet, tiszteletet és amit éreztem, nehéz szavakba önteni. Ezt meg kell élni - mondta Moya.

A másik vasárnapi meccsen Roger Federer 6-1, 6-4-re verte David Ferrert. (rá)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g