Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2018. November 08. 19:00, csütörtök | Belföld

20 fok is lehet hétvégén

20 fok is lehet hétvégén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétvégén is száraz lesz az időjárás, az északkeleti megyékben tartós ködre is készülni kell. Komoly lehűlés továbbra sem várható: vasárnap néhol 20 fokos meleg is lehet.

Pénteken az északkeleti megyékben tartósan megmaradhat a köd, másutt napos, fátyolfelhős idő valószínű. Legfeljebb a ködös területeken fordulhat elő jelentéktelen szitálás. A leghidegebb órákban többnyire plusz 1-8 fok között alakul a hőmérséklet, de az Alföldön, illetve az északi völgyekben helyenként fagypont alá hűlhet a levegő. Napközben többnyire 14-18 fokig melegszik a levegő, de a tartósabban felhős, ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lesz.

Szombaton és vasárnap reggel is ködre számíthatunk, elsősorban a nyugati határvidéken és északkeleten nem mindenütt tisztul ki az idő. Másutt fátyolfelhős időre van kilátás szűrt napsütéssel.

Néhol ködszitálás esetleg előfordulhat. Többfelé megélénkül a légmozgás. Szombaton a minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 7 fok, vasárnap 0 és 9 fok között valószínű. A nappali maximumok szombaton 10-18, vasárnap 15-20 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Forrás: origo.hu

Címkék: időjárás, köd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.

2024. Július 29. 08:09, hétfő | Belföld

Indul a Digitális Állampolgárság Program

Indul a Digitális Állampolgárság Program, ősztől egyre több ügyet lehet mobiltelefonról intézni, s már lehet előregisztrálni a kormányablakokban

2024. Július 29. 08:08, hétfő | Belföld

Zömében derült, napos idő várható a héten

A héten derült, napos idő várható, csütörtöktől zivatarok is érkezhetnek - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 28. 11:02, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: több mint 1,8 milliárdos támogatást kaptak az önkéntes tűzoltó-egyesületek a Magyar falu programban

A kormány több mint 1,8 milliárd forint értékben támogatott önkéntes tűzoltó-egyesületeket az elmúlt több mint négy évben a Magyar falu programban működő Falusi Civil Alapon keresztül