Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Április 03. 13:58, péntek | Helyi
Forrás: MTI

20 km-es sor az M1-es autópályán Budapest felé

20 km-es sor az M1-es autópályán Budapest felé

Továbbra is jelentős a forgalom a főváros felé, a rendőrség a járművezetők fokozott figyelmét kéri.

Frissítve!

Megszűnt a forgalmi akadály az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a sztráda Komárom-Esztergom megyei szakaszán, ahol 2015. április 3-án több közúti közlekedési baleset is történt. A járművezetők ismét zavartalanul, de a megengedettnél lassabban tudnak közlekedni a megnövekedett forgalom miatt. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság türelmet és fokozott figyelmet kér a járművezetőktől, az M1-es autópályán ugyanis a megszokottnál lassabb haladásra kell számítani a következő napokban.

_______________________________________________________________

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 37. kilométerszelvényben 2015. április 3-án. Kettő személygépkocsi ütközött össze, emiatt a sztráda érintett szakaszán csak egy forgalmi sáv használható.

Közúti közlekedési baleset történt a 46. kilométerszelvényben is. Ott egy pótkocsis tehergépjármű borult fel, melynek műszaki mentése befejeződött, így a járművezetők a belső és a külső forgalmi sávon a megengedett sebességnél lassabban ugyan, de zavartalanul haladhatnak tovább a főváros felé.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság türelmet és fokozott figyelmet kér a járművezetőktől, az M1-es autópályán ugyanis a megszokottól nagyobb forgalomra és lassabb haladásra kell számítani a következő napokban.

A rendőrség azt javasolja, hogy az autósok Tatabánya-Óvárosnál hajtsanak le az autópályáról és az 1-es főúton folytassák útjukat Herceghalomig, ahol visszatérhetnek a sztrádára.

Címkék: Autópálya, dugó, M1-es, sor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.