Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2017. Október 07. 14:39, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

20 milliónyi marihuána volt elrejtve a buszban

20 milliónyi marihuána volt elrejtve a buszban

Tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy Szerbiából Németországba tartó szerb rendszámú autóbuszban elrejtve Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-t

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy Németországba tartó autóbuszban szállított csomagok átvizsgálása mellett döntöttek.
   
 Megkérték az utasokat, hogy mindenki menjen a saját csomagjával a vizsgálócsarnokba. Az utasok ezt meg is tették, azonban a rakodótérben maradt egy bőrönd. A poggyászban néhány ruhadarabbal letakarva, 18 csomagban megközelítőleg 10 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak.
   
 A mintegy 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot a pénzügyőrök átadták a rendőrségnek, és feljelentést tettek - tudatta az alezredes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott