Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2019. Február 11. 09:25, hétfő | Helyi

Élménybeszámoló Mexikóról

Élménybeszámoló Mexikóról

Mexikói est programrészeként pódiumbeszélgetést hallhattak a résztvevők, ahol Csobay Dániel sajtótechnikus, fotográfus beszélgetett Katona Zsuzskával a Győri Rotary Club cserediákjával.

A Révai Gimnázium tanulója "Egy kis Mexikó" címmel, a Hotel Famulus Business Hotel Pódium Éttermében, képek kíséretében mesélt mexikói élményeiről, a cserediákprogramról, az ételekről, rengeteg dolgot megtudhattak tőle az est folyamán.

Akik most lemaradtak, semmi gond, mert 2019. március 9-én 17 órától - Dr. Happ Éva, a Széchenyi István Egyetem dékánhelyettese, a Turizmus Tanszék vezetője, egyetemi docens és Stipsits Ibolya, fotóművész, a Győri Fotóklub tagja, kiváló művész mellett - Zsuzska is Csobay Dániel vendége lesz a Hotel Konferenciában, egy nőnapi beszélgetésen, "Nők a nagyvilágban" címmel, 3 hölgy, 3 korosztály, 3 helyszín a világban, ahová hosszabb-rövidebb időre, különböző indíttattással utaztak el. Élményeiket, benyomásaikat egy nőnapi programon osztják meg velünk ezen a beszélgetésen.
Erre a programra itt fogadják az érdeklődők jelentkezését:

https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/aktualis-programunk/utak-es-elmenyek-podium-beszelgetesek

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:11, szombat | Helyi

Egyedülálló vizsgálatot végeznek a Széchenyi István Egyetem munkatársai

Igazi kuriózum az a vizsgálat, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem Építőanyag- és Szerkezetvizsgáló Laboratóriumában végeznek az intézmény munkatársai.

2024. Május 10. 09:11, péntek | Helyi

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján.

2024. Május 10. 08:14, péntek | Helyi

Az angol írásbelit is kipipálhatják

Az angol írásbelivel folytatódott az érettségi csütörtökön.

2024. Május 10. 07:13, péntek | Helyi

Két autószervizt is lebuktatott a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a kormányhivatal szakembereivel közösen tartottak ellenőrzéseket Győr-Moson-Sopron vármegyei autószervizekben.