Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 11. 09:25, hétfő | Helyi

Élménybeszámoló Mexikóról

Élménybeszámoló Mexikóról

Mexikói est programrészeként pódiumbeszélgetést hallhattak a résztvevők, ahol Csobay Dániel sajtótechnikus, fotográfus beszélgetett Katona Zsuzskával a Győri Rotary Club cserediákjával.

A Révai Gimnázium tanulója "Egy kis Mexikó" címmel, a Hotel Famulus Business Hotel Pódium Éttermében, képek kíséretében mesélt mexikói élményeiről, a cserediákprogramról, az ételekről, rengeteg dolgot megtudhattak tőle az est folyamán.

Akik most lemaradtak, semmi gond, mert 2019. március 9-én 17 órától - Dr. Happ Éva, a Széchenyi István Egyetem dékánhelyettese, a Turizmus Tanszék vezetője, egyetemi docens és Stipsits Ibolya, fotóművész, a Győri Fotóklub tagja, kiváló művész mellett - Zsuzska is Csobay Dániel vendége lesz a Hotel Konferenciában, egy nőnapi beszélgetésen, "Nők a nagyvilágban" címmel, 3 hölgy, 3 korosztály, 3 helyszín a világban, ahová hosszabb-rövidebb időre, különböző indíttattással utaztak el. Élményeiket, benyomásaikat egy nőnapi programon osztják meg velünk ezen a beszélgetésen.
Erre a programra itt fogadják az érdeklődők jelentkezését:

https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/aktualis-programunk/utak-es-elmenyek-podium-beszelgetesek

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?