Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2017. November 03. 10:00, péntek | Külföld

2400 dollárba kerültek a trágár sms-ek

2400 dollárba kerültek a trágár sms-ek

144 trágár sms-t küldött a férfi volt barátnőjének, a bíró 144 bók leírására kötelezte.

Elég rendhagyó módját választotta a bíró Hawaii-on, hogy jobb belátásra bírja a barátnőjét degradáló üzenetekkel zaklató 30 éves Daren Youngot. A férfi egy februárban hozott távoltartási végzést is megsértett, amikor elkezdte zaklatni volt barátnőjét hívásokkal, majd szöveges üzenetekkel.

"Minden undorító dologért amit írtál neki, egy bókot kell leírnod" - mondta a bíró az ítélet kihirdetésekor, ami tartalmazott 2400 dollár büntetést (640 ezer forint), 200 óra közmunkát, valamint a férfi 157 napot töltött börtönben az ítélet kihirdetéséig.

"Nem tudom, hogy mit kellene tennem, levágni az ujjaidat, vagy elvenni a telefonodat, hogy leállj végre, de nagyon remélem, hogy nincs telefonod, ha pedig van, akkor nincs benne a volt barátnőd száma".

Forrás: index.hu

Kép: businesscomputingworld.co.uk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:00, szerda | Külföld

Az Európai Bizottság folyósította Kijevnek a hitelkeret első részletét

Az Európai Bizottság kedden csaknem 4,2 milliárd eurót folyósított Ukrajnának az ukrán hitelkeret első részleteként - közölte a brüsszeli testület.

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Külföld

A vártnál jelentősebben romlott az augusztusi német gazdasági hangulatindex

Romlott a ZEW német gazdaságkutató intézet augusztusi, Németország következő hat hónapjára vonatkozó gazdasági hangulatindexe, az elemzők által becsültnél lényegesen nagyobb mértékben.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Külföld

Az Egyesült Államok szerint a héten számítani lehet iráni támadásra Izrael ellen

Az Egyesült Államok értékelése szerint ezen a héten számítani lehet Irán és hozzá kapcsolódó fegyveres szervezetek részéről Izrael elleni támadásra