Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 06. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

24 óra alatt 150.000 ember töltötte le VV Zsófi dalát

24 óra alatt 150.000 ember töltötte le VV Zsófi dalát

Egy nap alatt több mint százötvenezer alkalommal töltötték le a legnépszerűbb internetes videómegosztó oldalról VV Zsófi Rágógumi című dalát.


Hihetetlen számadatok! A Való Világ naivája, Zsófi múlthéten elsőként az RTL Klub NekedValó c. műsorában adta elő első saját számát, a Rágógumit. A vicces dal azóta többszázezer emberhez jutott el, a legutolsó hullámban például egy tegnap reggel feltöltött internetes videót ezidáig több mint százötvenezer alkalommal töltöttek le az internetezők. Annak ellenére, hogy a dal kétértelmű szövege, vicces karakterisztikája és a mai trendeknek megfelelő zenei aláfestése miatt a világhálónak köszönhetően a szerzemény órák alatt a tinik kedvence lett, sokan negatív jelzőkkel bírálják az előadót.

"Az első pillanattól kezdve világossá tettük, hogy nem énekesnő, hanem előadó szeretnék lenni. Az a célom, hogy szórakoztassam az embereket és úgy tűnik, hogy sikerül is!" - újságolja boldogan VV Zsófi, aki azt sem bánja, hogy a szám rengeteg rossz kritikát kapott, hiszen szerinte a számok magukért beszélnek.

A valóságshow-hős egyébként hétvégén már az első éjszakai fellépésén is túlesett, a produkciót megrendelő váci szórakozóhely közönsége pedig kitörő lelkesedéssel fogadta a szőke sztárt. A Rágógumi hamarosan csengőhang formájában is letölthetővé válik, sőt Zsófi és a dal szövegírója, Puskás Peti a sikeren felbuzdulva egy videoklip elkészítését is tervezik, ami heteken belül az egész országot bejárhatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.