Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Január 24. 10:27, csütörtök | Helyi
Forrás: infoGyőr/blikk.hu

25 éves győri fiatalember az év embere választáson

25 éves győri fiatalember az év embere választáson

Miklós Ádám rendező-operatőr a Nepálban forgatott filmjével kvalifikálta magát a szavazásra.

Elkezdődött az Év embere szavazás a Blikk szervezésében. A jelöltek között a győri Miklós Ádám az év reménysége kategóriában képviseli városunkat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Ádám Nepálban forgatott a szerzetesnőkről. Akkori interjúnkban írtuka fiatalemberDolma lányai címmel forgatott filmet a távoli országban.

A Blikk idén is felkéri 1 millió fős olvasótáborát, hogy nyilvánítson véleményt az előző év kiemelkedő teljesítményeiről, személyiségeiről.

A Blikk az idén harmadszorra hirdeti meg az Év embere szavazást. Az olvasók egészen február 3-ig voksolhatnak arról, hogy kit tartanak az Év művészének, az Év médiaszemélyiségének, az Év civil hősének, az Év szakemberének, valamint a Jövő reménységének.

Munkássága megismerése után a szakmai zsűri Ádámot is beválasztotta a 2012-es év embere szavazásra.Az ötfős zsűri – Bárdos András, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektor-helyettese, Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál egyik alapítója, Halász Judit színművész/énekesnő, Rudolf Péter színművész és Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője – hosszú vita után szűkítette le a listát kategóriánként öt névre, de innentől már nem szól bele a versenybe. Most az olvasókon a sor.

A nevezőket megtekinteni és szavazni a blikk.hu -n lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.