Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Február 02. 12:25, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

250 határsértőt szállítottak le egy vonatról Győrben - Fotók

250 határsértőt szállítottak le egy vonatról Győrben - Fotók

Kétszáznegyvenkilenc koszovói állampolgárságú határsértőt szállítottak le a Budapestről Bécsbe tartó vonatról hétfő délelőtt, a vasútállomás várótermében rendőrök őrzik őket - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Takács József elmondta, hogy valamennyien érvényes iratok nélkül szerettek volna Ausztriába utazni. A férfiak, nők és gyerekek jelenleg a vasútállomás várótermében várják, hogy buszokkal biztonságos helyre vigyék őket - tette hozzá a sajtóreferens, aki a "biztonságos hely" mibenlétéről nem kívánt tájékoztatást adni.

A rendőrség illetékese elmondta, hogy a vonatok menetrend szerint közlekednek, autók viszont nem hajthatnak be a Révai Miklós utcába a börtön és a városháza közötti szakaszon.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?