Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. December 18. 09:45, hétfő | Bulvár

27 hónap után újra Barátok közt Rékasi Károly

27 hónap után újra Barátok közt Rékasi Károly

Két év után Rékasi Károly visszatér az RTL Klub képernyőjére. A színész októberben már forgatott a Barátok közt stábjával.

Az első forgatási nap óta eltelt pár hónap, és most már az is kiderült: a héten láthatják a nézők az első jeleneteket, amelyeket a visszatérő színész leforgatott.

"Közismert tény, hogy a nézők már nagyon várják Rékasi Károlyt, és vele együtt Bartha Zsolt visszatérését, a teljes stáb pedig velük örül, hogy ez megtörténhetett. Azt persze nem árulhatjuk el, hogy pontosan miért tér vissza és hogyan, de annyit elmondhatunk, hogy a külföldön töltött idő, a történtek Zsolton is nyomot hagytak. Hogy a hosszú távollét után miként tud visszailleszkedni a Mátyás király tériek életébe, az megdöbbentő fordulatokat eredményez majd, így különleges izgalmakat ígérhetünk a nézőknek." - mondta a Borsnak Szerencsés Gabi, a sorozat kreatív producere.

Rékasi Károly 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet, melyben komoly fejsérülést, boka-, medence- és combcsonttörést diagnosztizáltak nála az orvosok, és emiatt hosszú hónapokig kórházban ápolták.

"Húsz hónapig hiába adott ki az agyam információt az izmaimnak, nem tudtam megmozdítani. Húsz hónapon keresztül az izmok sorvadtak, az inak elkezdtek zsugorodni, most ennek dolgozunk ellene."

– tette hozzá Rékasi, aki edzőteremben erősíti járóizmait.

Forrás: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára