Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 14. 06:45, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

27 éves éves kismama életét ragadta el a H1N1

27 éves éves kismama életét ragadta el a H1N1

A gondos orvosi kezelés ellenére meghalt az a H1N1-fertőzött 27 éves kismama, akit december 7-e óta kezeltek a Jósa András Oktatókórház intenzív osztályán, súlyos tüdőgyulladással - tudta meg a Szabolcs Online a hozzátartozóktól. A fi

A fiatal nő kislánya 6 hónapra császármetszéssel született, s nála is kimutatták az újinfluenza-vírust. Az utóbbi napokban folyamatosan romlott a beteg állapota, és már nem tudták megmenteni az életét. A kislányát továbbra is újszülött intenzív osztályon ápolják - olvasható a portálon.

A kismama annak idején lázasan került be a kórház fertőző osztályára, majd három nappal később az állapota olyan súlyosra fordult, hogy az orvosok úgy döntöttek: a baba életben maradásának egyetlen esélye, ha császármetszéssel megszületik. A kislány 1,2 kilogrammal jött a világra, és a koraszülött intenzív osztályra került.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.