Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Július 04. 08:36, szerda | Bulvár

29 éve nem öregedtek semmit

29 éve nem öregedtek semmit

A Simpson család egyik főnöke, Al Jean elárulta, szerinte hogyan kéne véget érnie a sorozatnak, amiből az is kiderülne, hogy a szereplők miért nem öregedtek semmit az eddigi 29 évad alatt.

A Simpson család tagjai 29 évadot egy váltás ruhában húztak le, és közben nem öregedtek semmit, a kis Maggie még mindig nem tud beszélni, Lisa és Bart pedig ősidők óta ugyanabba az osztályba járnak.

Persze rajzfilmsorozatról van szó, vagyis az egészen nincs mit csodálkozni, a széria showrunnerje, Al Jean azonban adott egy lehetséges magyarázatot.

Jean egy régebbi gondolatát osztotta meg újra a Twitteren, szerinte az lenne a tökéletes befejezés, ha az utolsó epizód végén a Simpson család tagjai visszatérnének a karácsonyi ünnepségre, amelyre úgy siettek a legelső rész elején:

Vagyis az egész sorozat egyfajta időhurokban játszódna, a vége a kezdete is lenne egyben a történetnek.

Forrás: origo.hu

Kép: Fox

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára