Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 27. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Győri AUDI ETO KC

33-22-re nyertünk a Fradi ellen

33-22-re nyertünk a Fradi ellen

A K&H női kézilabda liga 21. fordulójában a Fradi csapatát fogadta a Győri Audi ETO KC az Audi Aréna Győrben.

A győri lányok remek kezdéssel, végig kőkemény védekezéssel folyamatosan növelték előnyüket, a végén tizenegy gólos különbséggel nyerték a zöld-fehér rangadót.

A mérkőzést a Győr kezdte támadással, ahol Löke rögtön egy szép találattal megkezdte a gólgyártást. A fővárosiak végig kőkemény és koncentrált védőfallal találták szembe magukat. A kapuban Grimsbö tovább erősítette a csapatot, így harminc perc alatt mindössze tíz gólt kapott a hazai társaság. A Fradi védekezés nem tudott mit kezdeni a győri gyors és dinamikus támadójátékkal, sok szabálytalanság elkövetésével három büntetőt is kapott Ambros Martín csapata. A félidő végére hét gólos különbség alakult ki a hazaiak javára.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A győri támadójátékra változatlanul dinamikusság volt jellemző, a játékosok lövőkedve sem hagyott alább. Nyolc Audi ETO játékos góllal járult hozzá a végeredmény kialakulásához. A legtöbb találata Sullandnak volt, aki összesen tíz góllig jutott, ebből nyolc büntetőt értékesített. Groot öt, Kovacsics, Orbán és Löke négy találattal volt eredményes. A hazai védekezésre első perctől a maximális koncentráció és stabilitás volt jellemző, aminek hatékonyságát Grimsbö remekelése a kapuban tovább növelt. A mérkőzésen a hazai győzelem nem volt kérdéses. A végére elfáradt Fradit többször kényszerítette a hazai csapat védekezésbeli szabálytalankodásra, ami büntetőket és kiállításokat eredményezett.

Összesen harminchárom lőtt góllal és alig húsznál több kapott találattal a Győri Audi ETO megnyerte a mérkőzést.

KÉPgaléria itt:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1171964226170028.1073741953.159989080700886&type=3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense