Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2023. Augusztus 07. 09:47, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

35 órán át hánykolódott az Atlanti-óceánban egy horgász, mire kimentették

35 órán át hánykolódott az Atlanti-óceánban egy horgász, mire kimentették

Mintegy 35 órával eltűnése után mentettek ki az Atlanti-óceánban felborult csónakjából egy amerikai férfit, 19 kilométerre Florida partjaitól - írta hírportálján hétfőn a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltató.

A 25 éves Charles Gregory kora reggel horgászni indult csónakjával, ám miután hosszú ideig nem tért vissza a floridai St. Augustine-ben csónakkikötőjébe, családja értesítette a hatóságokat.

Apja, Raymond Gregory elmondása szerint egy hullám felborította a fia csónakját, amely messze elsodródott a parttól. Charles elhagyta a mentőmellényét és a mobiltelefonját is, a nyílt óceánon töltött idő alatt cápák kerülgették és medúzák csípték meg.

"Halálra rémült. Azt mondta, hogy abban a harminc órában többet beszélgetett Istennel, mint addig egész életében" - fogalmazott a férfi a CNN amerikai hírcsatornának.

A szerencsétlenül járt horgászra végül az amerikai parti őrség talált rá, miután repülőgépről észrevették az óceánban hánykolódó kis, lapos fenekű alumíniumcsónakot, rajta Gregory-val.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.