Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Március 23. 17:53, szerda | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

3 zsírégető, anyagcsere-pörgető vitamin Ezeket szedd, ha fogyni akarsz! 1.rész

3 zsírégető, anyagcsere-pörgető vitamin Ezeket szedd, ha fogyni akarsz! 1.rész

Hiába minden erőfeszítés, bizonyos vitaminok nélkül tested képtelen lesz a zsírpárnák lebontására. A rendszeres mozgás, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rostban gazdag ételek fogyasztása mellett néhány vitamin jelenléte is elenge

A legaktívabb karcsúsító: a C-vitamin

A C-vitamin fokozza az ellenálló képességet, valamint hatástalanítja a szabad gyököket, melyek az öregedésért felelősek. A zsír lebontásához a tested rendszeresen C-vitamint igényel.
C-vitamin nélkül a szervezeted nem képes előállítani a noradrenalin nevű hormont, aminek ki kellene vonnia a zsírokat a sejtjeidből. Szintén elengedhetetlen a C-vitamin a karnitintermeléshez. Ez az az anyag, amely a zsírmolekulákat a vérből a sejt égetőkemencéihez szállítja.
Táplálkozás-szakértők szerint a napi ajánlott C-vitamin-mennyiség 500 milligramm és három gramm között van. Ha fogyni szeretnél, akkor napi egy gramm C-vitamin bevitele biztosan nem árt meg.
A karcsúsító vitamin megtalálható a citrusfélékben, a paprikában, a málnában, a káposztában, a borsóban, a spárgában, de vitaminkészítmény formájában is magadhoz veheted.
Arra azonban ügyelj, hogy a vitaminmennyiséget egész napra elosztva, egyenletesen vidd be a szervezetedbe, mert ha egyszerre túl sokat veszel be, a veséd kiüríti a fel nem használt mennyiséget.

Tipp
Facsarj az ásványvizedbe citromot - jó sok gyümölcshússal. Az ebben lévő flavonidok ugyanis hússzorosára emelik a C-vitamin hatékonyságát.

Cikkünk megírásában Marion Grillparzer Zsírégetés, a tartós karcsúság titka című könyve segített, mely a Holló és Társa Kiadó gondozásában jelent meg.

Forrás: http://www.femina.hu/fogyokura/zsiregeto_anyagcsereporgeto_vitamin


Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplálkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt