Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Március 23. 17:53, szerda | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

3 zsírégető, anyagcsere-pörgető vitamin Ezeket szedd, ha fogyni akarsz! 1.rész

3 zsírégető, anyagcsere-pörgető vitamin Ezeket szedd, ha fogyni akarsz! 1.rész

Hiába minden erőfeszítés, bizonyos vitaminok nélkül tested képtelen lesz a zsírpárnák lebontására. A rendszeres mozgás, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rostban gazdag ételek fogyasztása mellett néhány vitamin jelenléte is elenge

A legaktívabb karcsúsító: a C-vitamin

A C-vitamin fokozza az ellenálló képességet, valamint hatástalanítja a szabad gyököket, melyek az öregedésért felelősek. A zsír lebontásához a tested rendszeresen C-vitamint igényel.
C-vitamin nélkül a szervezeted nem képes előállítani a noradrenalin nevű hormont, aminek ki kellene vonnia a zsírokat a sejtjeidből. Szintén elengedhetetlen a C-vitamin a karnitintermeléshez. Ez az az anyag, amely a zsírmolekulákat a vérből a sejt égetőkemencéihez szállítja.
Táplálkozás-szakértők szerint a napi ajánlott C-vitamin-mennyiség 500 milligramm és három gramm között van. Ha fogyni szeretnél, akkor napi egy gramm C-vitamin bevitele biztosan nem árt meg.
A karcsúsító vitamin megtalálható a citrusfélékben, a paprikában, a málnában, a káposztában, a borsóban, a spárgában, de vitaminkészítmény formájában is magadhoz veheted.
Arra azonban ügyelj, hogy a vitaminmennyiséget egész napra elosztva, egyenletesen vidd be a szervezetedbe, mert ha egyszerre túl sokat veszel be, a veséd kiüríti a fel nem használt mennyiséget.

Tipp
Facsarj az ásványvizedbe citromot - jó sok gyümölcshússal. Az ebben lévő flavonidok ugyanis hússzorosára emelik a C-vitamin hatékonyságát.

Cikkünk megírásában Marion Grillparzer Zsírégetés, a tartós karcsúság titka című könyve segített, mely a Holló és Társa Kiadó gondozásában jelent meg.

Forrás: http://www.femina.hu/fogyokura/zsiregeto_anyagcsereporgeto_vitamin


Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplálkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 10:32, szombat | PR

A fénykép előhívás korszerű, kreatív lehetőségei

A fotózás igen gazdag történelemre tekint vissza, a képek előhívásának lehetőségei azonban legalább annyit fejlődtek, mint rögzítési módjaik.

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését