Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2016. Május 25. 16:00, szerda | Helyi

3D pólók, munkaruha-feliratozás és legény/leánybúcsús öltözékek széles választéka

3D pólók, munkaruha-feliratozás és legény/leánybúcsús öltözékek széles választéka

Új ötletek, új design, új trendek az egyediség jegyében. A tavalyi évben az egyedi feliratos pólók, bögrék, pulcsik voltak a legkeresettebb termékek. Aztán jött a Valentin nap és sok minden megváltozott…

Előtérbe kerültek a páros pólók és pulóverek, melyek a párunkkal együtt viselve igazán mókásak és meghatóak egyszerre. Nem csak az összetartozás jelképei, de kényelmes, divatos viseletek is. Akinek viszont ez sem lenne elég, annak a legújabb szenzációt ajánlja a mosonmagyaróvári kreatív csapat.

  • Válassz magadnak 3D-s pólót vagy pulóvert!
  • Cégeknek egyedi logó-tervezés és kivitelezés, munkaruha-feliratozás!
  • Házasság előtt állóknak legény- ill. leánybúcsús póló ötletek.

Egyedi mintákat készítünk és nyomtatunk pólóra, pulcsira és bögrére – egy év garanciával, hiszen erre rendezkedtünk be modern felszereléseinkkel.

Cégeknek: logótervezést is vállalunk, majd a közösen kialakított ötleteket pólóra, egyéb munkaruhára magas minőségben a textilre nyomtatjuk –, garanciával!

Milyen különleges elvárásoknak kell megfelelnie egy munkaruhára nyomtatott feliratnak? Erre is figyeltek? - kérdeztük Kaszás Balázst, a Viseld.hu tulajdonosát.
Egy munkaruha - jellegéből adódóan - sokkal nagyobb szennyeződésnek illetve gyakoribb mosásnak van kitéve, mint más pólóink. Ezért ezeket a feltételeket mindenképpen figyelembe kell vennünk a tervezésnél és a kivitelezésnél egyaránt. Ehhez megfelelő tapasztalattal rendelkezünk - így akár 1 év garanciát is tudunk vállalni!
Itt a nyár, itt a lakodalmak időszaka is. Az utolsó „ szabadlábon” töltött estéd elbúcsúztatásához tökéletes kellék a barátaid által poénosra tervezett legény és leánybúcsú póló. Hozd az ötletet, vagy válasz kínálatunkból, biztosan megtaláljuk, amire szükséged van.

Új termékként forgalmaztok 3D The Mountain pólókat. Miben különbözik a többi pólótól?
Amellett, hogy ez most egy nagyon divatos dolog, azt emelném ki leginkább, hogy ezek a pólók direkt nyomtatott technológiával készülnek, ami azt jelenti, hogy közvetlenül a textíliára nyomtatják a mintát. Érdemes még megemlíteni, hogy az eddigiektől eltérően nem egy, hanem 3 év garanciát biztosít a gyártó!

A mintákról: A hatalmas választékból, mi legfőképpen az állatos mintákat részesítettük előnyben, de természetesen a The Mountain póló honlapján megtalálható bármely terméket igény szerint megrendeljük, és ha nálunk vásárolod még a postaköltséget is megspórolod!

Nézz körül a kreatív weboldalon! Válassz termékeink közül és rendeld meg még ma!
Áprilisi elsejétől új címünk: Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó út 1-3. Itt már közel 30 m2-en várjuk minden kedves új és régi vásárlónkat.

Weboldalunk változatlan címen üzemel: www.viseld.hu
Kínálatunk folyamatosan bővül, mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelőt. Ha mégsem, üzletünkben kreatív csapatunk segít saját elképzeléseid megvalósításában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 09:13, péntek | Helyi

Indul a pótfelvételi: tavaly a Széchenyi-egyetem rekordot döntött

Július 30-tól indult a pótfelvételi: augusztus 7. éjfélig adhatják le jelentkezésüket azok, akik a július 24-ei ponthatárhúzáson egy intézménybe sem nyertek felvételt.

2024. Augusztus 02. 08:14, péntek | Helyi

Interaktív, játékos módon tanulnak angolul a táborozók

Angol nyelvi tábort tartanak a Generációk Házában, ahol a 4-10 éves gyermekek játékos formában tanulnak angolul beszélni.

2024. Augusztus 02. 07:12, péntek | Helyi

Omlásveszély: tényleg a körbekerítés a megoldás?

Győr három ikonikus épületét is körbekerítették „omlásveszély” miatt. Járdát, illetve parkolót zártak el emiatt.

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.