Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. November 08. 13:43, péntek | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

4 kínos dolog, amit a nagy körkülönbség okozhat

4 kínos dolog, amit a nagy körkülönbség okozhat

Azt mondják, hogy a szerelem nem ismer korhatárt, mert ha két ember igazán szereti egymást, akkor nincs ami szétválassza őket. Ettől függetlenül, a rózsaszín felhőkön túl létezik egy világ, ahol elvárások vannak, és kellemetlen lehet, ha a párod egyetemi buliba szeretne veled menni, viszont másnapra neked adott egy korai kelés és nyolc óra munka.

1. ,,A tanár elvette a telefonomat, és azt mondta csak évvégén adja vissza.” Mi is átéltük, ismerjük a szituációt. Viszont mostanra már olyan távolinak, és kicsinyesnek tűnik a részünkről, a többi problémához képest, hogy nem tudunk mit kezdeni ezzel a ” jó” sztorival.

2. Sokszor a nem megegyező, de még hasonlónak sem mondható célok is problémát jelenthetnek. Amikor Te már külön költöznél pároddal, de ő még az egyetem kollégiumában éli életet, elég nehéz kompromisszumra jutni. Ugyan így a munkával kapcsolatban is.

3. Ha párod érettebb gondolkodású is, de a baráti társaságán mégse látszik ez. Összejövetelek alkalmával mindig kínosan érzed magad, amikor nem tudsz bekapcsolódni egy témába, mert Te már rég nem azt a korszakodat éled.

4. Ha idősebb a párod és nem tudja felvenni a ritmust a kor vívmányaival, akkor minden olyan beszélgetés, amiben benne lenne a Facebook vagy különböző elektronikai eszközök, az mind értelmetlen lesz neki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.