Városlista
2024. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2019. Szeptember 17. 13:52, kedd | Belföld

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

A 42 éves Obreczán Erikát választották a Miss Popo fenékszépségverseny győztesének.

A hétvégén a Lupa-tónál tartották a Miss Popo szépségversenyt, amelyre formásabbnál formásabb idommakkal megáldott hölgyek jelentkeztek. Mindegyik versenyző tangában vonult végig, a közönség, illetve a zsűri pedig pontozott.

Ami Brazíliában tradíció, az Magyarországon attrakció. Szerencsések voltak azok az urak, akik szombaton a Lupa-tónál élvezték a lemenő nap fényét, ugyanis testközelből mustrálhatták a tangára vetkőzött hölgyek formás hátsóit úgy, hogy még csak zavarban sem kellett lenniük, hiszen pont ez a volt a feladatuk: döntsenek arról, hogy kié a legformásabb popó. A mezőny java csinos huszonévesekből állt.

A zsűri a 42 éves Erikát, a közönség pedig a 38 esztendős Gabriellát kiáltotta ki győztesnek.

Jakab Gabriella (középen) és Obreczán Erika (jobb szélen) - Fotó: © Bakos Gábor

A mustra nyertese, Obreczán Erika egy kicsit félt a kora miatt, álmában sem gondolta volna, hogy őt választják meg popókirálynőnek.

„Azt gondolom, hogy a szép popsihoz jó genetika és egy jó edző kell. Egy ismerősöm szólt, hogy induljak el a versenyen. Gondoltam, az én korosztályom is megmutathatná magát. Egy picit féltem, amikor végignéztem a mezőnyön, hiszen az átlaghoz képest talán dupla korú vagyok. Most sokkal erősebbnek érzem magam. Egyelőre fel sem fogtam, hogy nyerhettem."

Forrás: borsonline.hu; life.hu

Kép: © Bakos Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 17. 07:43, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni

Stratégiai egyetértés van Magyarország és a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) között abban, hogy az olajellátás nem politikai ügy, és a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni -

2024. Szeptember 17. 07:42, kedd | Belföld

Meteorológia: egyelőre nem várható újabb csapadék

Sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.

2024. Szeptember 17. 07:39, kedd | Belföld

Elérte a Szigetközt az árhullám

Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság az MTI-vel hétfőn.

2024. Szeptember 17. 07:38, kedd | Belföld

Árvíz - Óráról órára változik a helyzet

Óráról órára változik a helyzet, folyamatosan frissülnek az árvízi előrejelzések - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.