Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 31. 14:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Revita TV

50 köbcentivel a tengerre

50 köbcentivel a tengerre

Ez a mottója annak a nem mindennapi kezdeményezésnek ami egy lelkes győri fiatalember fejéből pattant ki. Lukácsi István látványos robogós kirándulást szervez Szlovéniába, az Adriai - tenger partjára.

A különleges túrára máris több mint százan jelentkeztek, pedig az indulás majd csak augusztus hatodikán lesz.

Motorpróba egyelőre csak az egykori Vadász - laktanya területén. Kell is a járatás, hamarosan nagy út vár ezekre a járgányokra. A lelkes robogósok egy hirtelen ötlettől vezérelve a szlovén tengerpartot tűzték ki célul. Csak oda 560 kilométert mennek, azt tervezik, hogy 60 - 80 kilométerenként tartanak majd kisebb pihenőket. A különleges túrára máris közel 100 - an jelentkeztek, de a túra ötletgazdája azt szeretné ha még sokan csatlakoznának hozzájuk.

Lukácsi István ötletgazda:

Aki szívesen elgurulna robogóval a meseszép szlovén tengerpartra, még van ideje csatlakozni. Az indulásig bő egy hét van hátra, a nem mindennapi túra augusztus 6 - án, szombaton reggel fél kilenckor indul majd az Árkád parkolójából. Kíséretről és szervizről a szervezők gondoskodnak, a résztvevőknek csak sátrat és fürdőruhát kell vinniük. A lelkes robogósok egyébként máris nagyobb túrákról ábrándoznak, a szlovén utat csak bemelegítésnek szánják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.