Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2016. Szeptember 12. 17:07, hétfő | Helyi
Forrás: AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

500 Audis önkéntes bevetésen

500 Audis önkéntes bevetésen

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. munkatársai a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezett támogatói a szociális projekteknek, melyet ismételten bizonyítottak az Audi Hungaria harmadik Önkéntes Napján.

Szombaton 500 munkatárs önkéntesen dolgozott 30 szociális projekten a régióban.

Büszke vagyok, hogy az önkéntességnek ilyen nagy jelentősége és hagyománya van az Audi Hungariánál”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Ezen a szombaton többek között óvodák, iskolák, valamint szociális intézmények újultak meg az Audisok segítő keze nyomán. Munkatársaink nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a projektekbe, hogy javítsanak a rászorulók életkörülményein. Személyes elkötelezettségükkel tovább erősítik a vállalat szerepvállalását a kultúra, sport és szociális kezdeményezések terén.

Az Önkéntes Napon a munkatársak által kezdeményezett 30 projektet valósították meg az Audisok a kiválasztott intézménnyel közösen. A kiemelt projektek közé tartozott a Győri Mentőállomás teljes körű felújítása, a tantermek felújítása a Bárczi Gusztáv Általános Iskolában, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola felújítása, valamint az Angyal-kert kialakítása fogyatékos és hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Az idei Önkéntes Napon Győr, Győrszentiván, Ménfőcsanak, Gyirmót, Komárom-Szőny, Bőny, Pér, Töltéstava, Écs, Pannonhalma, Bársonyos, Rábaszentmihály, Rábapatona, Bősárkány, Abda és Halászi településeken dolgoztak önkéntesen az Audi Hungaria munkatársai.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 09:15, szerda | Helyi

Elhunyt Dunaszentpál polgármestere

Váratlan és fiatalon elhunyt Csontos Attila dunaszentpáli polgármester.

2024. Július 31. 08:11, szerda | Helyi

Mozgalmas a nyári időszak is a Generációk Házában

Programok széles tárháza várja a kikapcsolódni, beszélgetni, alkotni vágyókat Győrben, a Generációk Művelődési Házában.

2024. Július 31. 07:10, szerda | Helyi

Búcsújáró zsákfalu kapott új bekötőutat

Átadták a Komárom-Esztergom vármegyei búcsújáró hely, Csatka bekötő útját.

2024. Július 30. 09:14, kedd | Helyi

A harmadik legjobb magyar intézmény lett a Széchenyi István Egyetem az Európai Egyetemi Játékokon

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet nyertek a Debrecenben és Miskolcon megrendezett Európai Egyetemi Játékokon.