Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Szeptember 08. 07:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

53-an akadtak fenn a határon

53-an akadtak fenn a határon

Ötvenhárom külföldi határsértőt fogtak el a rendőrök szerdára virradóan Szegednél. A furgonokkal szállított külföldiek segítői, négy magyar állampolgár is rendőrkézre került.

A szegedi határrendészek hajnalban állítottak meg egy furgont a szegedi Horgosi úton. A járműből 20 külföldi - 13 afgán és 7 pakisztáni állampolgár - került elő, akik mindannyian illegálisan lépték át a határt. Néhány perccel később egy másik gyanús furgont is megállítottak a közelben a rendőrök. Az luxusautóval kísért járműben 33 határsértőt - 12 pakisztánit, 10 afgánt és egy líbiai állampolgárt - találtak. A két furgont és a kísérő autót is magyarok vezették, őket embercsempészés miatt állították elő. A közelben elfogtak egy robogós férfit is, aki szintén az embercsempészek közé tartozik. 52 külföldivel szemben idegenrendészeti eljárás indult, míg a négy magyarral szemben embercsempészet miatt büntetőeljárást indítottak. Az egyik külföldivel szemben ugyancsak büntetőeljárás indult, mivel a pakisztáni férfi már nem először próbálkozott az illegális határátlépéssel. (lm)

HavariaPress

Címkék: határ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után