Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 21. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

5 év után új albummal jelentkezik Kozsó

5 év után új albummal jelentkezik Kozsó

A '90-es évek szomorú szamurája pályafutása során 1,8 millió lemezt adott el, többszörös platina-és aranylemezes előadó, emellett pedig 22 sikeres hazai produkció is fűződik a nevéhez.

Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint a "Szomorú szamuráj", a "Bad man" a "Bújj mellém", a "Meghalok egy csókodért", a "Ne sírj" vagy a DJ Dominique-kal közösen jegyzett "A hold dala".


Kozsó 5 éve nem jelentetett meg lemezt idehaza, idén december 7-én rukkol elő egy duplalemezes Ámokfutók albummal. A 12 régi sláger mellett 8 új dal is helyet kap majd a korongon.

A régi dalok különlegessége, hogy az énekes-producer mindegyiket újrahangszerelte, sőt újra is énekelte. Feszes ritmusok, ütemes átdolgozások, energikus slágerek - ezek jellemzik az új Ámokfutók albumot.

A 8 új dal is igen fülbemászó, immáron a mai zenei trendekhez illeszkedő sláger, amelyek között helyet kap majd a latinos, temperamentumos dallamvilág, a lassú, szerelmes dal és az ütemes popsláger is. A lemezen egy új énekesnő is lehetőséget kap, a gyönyörű és lenyűgöző hangú Keira személyében.

Kozsó az album megjelenése után több lemezbemutató fellépést is tervez, emellett pedig eleget tesz a TV2 műsorfelkéréseinek is, így szinte minden nap találkozhatunk az Ámokfutók frontemberével, és december 7-től a régi-új Ámokfutók-slágerekkel is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült