Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. November 16. 11:00, kedd | Helyi
Forrás: Revita TV

60 új örökbefogadó a győri állatkertben: szülői értekezlet a ketrecben

60 új örökbefogadó a győri állatkertben: szülői értekezlet a ketrecben

Szülői értekezletet tartottak a hétvégén Győrben. A pedagógiai foglalkozásnak azonban ezúttal nem egy iskola adott otthont, hanem a győri Xantus János Állatkert. Azokat az örökbefogadó szülőket várták a parkba, akik vállalták, hogy g

Az örökbefogadó szülők egyik kiváltsága, hogy egészen közvetlen kapcsolatba kerülhetnek az állatkert lakóival. A nevelők anyagilag is támogatják kedvenceiket, időről-időre felkeresik őket és az átlagosnál szorosabban kötődnek magához az intézményhez is.

A séta során nyílt lehetőség találkozni ezzel a családtaggal, Fabioval. A zsiráf, aki az egyik legnépszerűbb nebuló az vadasparkban. De mindenféle állatnak akad rajongója, akik szívesen fogadják őket örökbe.

Az örökbefogadók érdeklődése több szempontból is hasznos az állatkertnek.

Ebben az évben 60 új szülő lépett az állatkerti gondoskodók közé. Akik úgy gondolják, szívesen segítenék adományaikkal, figyelmükkel a vadasparkot, azok az intézmény honlapján csatlakozhatnak a programhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.