Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Február 12. 14:15, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

69 éves nagyi árulta a drogot két társával Dunaújvárosban

69 éves nagyi árulta a drogot két társával Dunaújvárosban

Egy 69 éves asszonyt és két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a dunaújvárosi rendőrök a minap, majd bűnügyi őrizetbe vették őket a minap. A gyanú szerint kábítószer árultak.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három helyi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a 69 éves asszony, valamint a 45 és 30 éves férfi lakókörnyezetükben anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen értékesítettek bódító hatású anyagot.

A nyomozók február 9-én délelőtt Dunaújvárosban házkutatást tartottak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek lakásán, melynek alkalmával 24 pakett alufóliába csomagolt növényi törmeléket, további 27,14 gramm - az elsődleges adatok szerint - új pszichoaktív anyagnak minősülő szert, illetve készpénzt foglaltak le. A rendőrök az asszonyt és két társát gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatás indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.