Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. December 20. 08:00, szerda | Életmód

73 éves, pasit kért karácsonyra

73 éves, pasit kért karácsonyra

A 73 éves nagymama azt mondja, olyan romantikus happy endre vágyik, mint amit kedvenc Hallmark filmjeiben szokott látni.

Petra Sutherland idén tényleg nem ajándékhalmokat akar a fa alá, csupán egyetlen dologra vágyik: szerelemre. Az önmagát a romantikus Hallmark filmek megszállottjának valló 73 éves nagymama minden estéjét a képernyőre tapadva tölti, de most már úgy érzi, neki is kijárna az a szirupos happy end.

Az asszony a Nextdoor.com nevű, a környéken élőket összegyűjtő közösségi oldalon regisztrált ezzal a felhívással: „Pasit szeretnék karácsonyra! Kérlek, írjatok! Köszönöm!”. Sutherland egyébként már háromszor is volt házas – a legutóbbi 2005-ben, 29 év után ért véget.

A nagymama egyébként korát meghazudtolóan fiatalos, ráadásul a mai napig főállásban dolgozik. Lehet, hogy ez az oka, amiért felhívására rengeteg meglepően fiatal jelentkező is válaszolt, Sutherland azt mondja, még 25 éves is volt köztük – persze vele nem akar randizni! Az asszony egyébként arra panaszkodott, hogy korosztályának borzasztóan nehéz az ismerkedés, nincsenek olyan terek, ahol az idősebb emberek találkozhatnának és románcokba bonyolódhatnának. Mi mindenesetre nagyon drukkolunk neki, hogy ne legyen magányos a karácsony!

Forrás: nlcafe.hu

Címkék: 73 éves, ajándék,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 11:30, vasárnap | Életmód

Alapítása 2777. évét ünnepli Róma

Császárok, szenátorok, matrónák és gladiátorok felvonulásával ünneplik Róma 2777. születésnapját vasárnap, amelyet a legenda szerint Romulus és Remus április 21-én alapított.