Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Június 06. 14:28, péntek | Helyi
Forrás: Police.hu

78 éves férfi kalapáccsal ütötte a győrzámolyi nőt

78 éves férfi kalapáccsal ütötte a győrzámolyi nőt

A 78 éves férfit fél óra alatt elfogták a rendőrök.

A rendőrség ügyeletére június 5-én 11 óra körül egy asszony bántalmazásáról érkezett bejelentés. A 69 éves nőt életveszélyes sérülésekkel szállítottak a mentők a győri kórházba. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértettet bántalmazták, melynek során koponyasérülést szenvedett.

A helyszínre érkező rendőrök a széles körű adatgyűjtés eredményeként fél óra alatt elfogták a tettlegességgel gyanúsítható férfit, aki tettét beismerte. A vizsgálat megállapította, a 78 éves férfi ezért kereste fel győrzámolyi házában az asszonyt, hogy fagyasztott húst vigyen tőle. Pénze nem volt, s mivel korábbi tartozását sem fizette ki, a nő hitelre nem adott neki. A gyanúsított a földről felkapott kalapáccsal a sértettet többször fejbe ütötte és elhagyta a házat.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. István győrzámolyi lakost őrizetbe vette. A Győri Járásbíróság 2014. június 6-án elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.