Városlista
2024. szeptember 2, hétfő - Rebeka

Hírek

2010. Június 20. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

7 nagybemutatóval és sikerbérlettel várják a nézőket a Győr Nemzeti Színházban

7 nagybemutatóval és sikerbérlettel várják a nézőket a Győr Nemzeti Színházban

rtékelték a most lezárult évadot a Győri Nemzeti Színházban. Jövőre is ugyanannyi darabot mutatnak majd be, mint a 2009-2010-es szezonban, viszont a bérletek számát csökkentették. H

A Kisfaludy Alapítvány díjait is átadták: ezt a Rinocéroszban és a Kabaréban is szereplő Janisch va, valamint a szintén a Rinocéroszban és a Függöny fel című darabban játszó Szilányi István kapták meg.

Dr. Ottófi Rudolf a Győri Nemzeti Színház vadzáró Társulati lésén elmondta: a nézők szemével tekintve egy sikeres évadot tudhat maga mögött a színház. Nagy Viktor igazgató osztotta az alpolgármester úr véleményét.

A következő évadban is 7 nagybemutatóval várja közönségét a színház, azonban a bérletek rendszerét átalakították, és létrehoztak egy újat is, még pedig a sikerbérletet.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 02. 09:12, hétfő | Helyi

Lerövidült a távolság Lázi és Győrasszonyfa között

Elkészült a murvás összekötő út Lázi és Győrasszonyfa között, ezzel a két település közötti távolság majdnem ötödére csökkent.

2024. Szeptember 02. 08:12, hétfő | Helyi

Szamárköhögés a gyanú? Tesztelhetjük magunkat Győrben, de nem ingyen

Térítéses PCR vizsgálati lehetőséget kínál a Petz-kórház a szamárköhögés kórokozójának kimutatására.

2024. Szeptember 02. 07:11, hétfő | Helyi

Nagy felújítás kezdődött a Köztelek utcában

A Köztelek utcában útburkolati felújítással egybekötött közmű-felújítás kezdődött, félpályás, időszakonként akár teljes útzárra kell készülniük.

2024. Szeptember 01. 09:14, vasárnap | Helyi

2025 januárjában emelkednek a pedagógus bérek

2025-ben jelentősen növekednek a pedagógus bérek. A béremelés után a tanárok fizetése jövőre eléri majd a diplomás átlagbér 80 százalékát – közölte Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.